Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonträningen…

Jag passar på att träna på morgonen nu när jag är ledig- mest för att vänja mig för jag tänker att det komme behöva bli en dem morgonpass när bebben kommer ?❤️

Inte så supertidigt att trän 8.30 men det är tidigt för mig för jag går upp 7.00 då…deeee är tidigt när man är ledig. Jag kan inte komma ifrån tanken och känsla att det är så jäkla skönt att ha träningen gjord liksom. Sedan har du hela dagen kvar, efter jobbet såklart. 

Idag var det tabata på schemat. Intervaller. Love! Jag kör så bra jag kan men är väldigt lyhörd på kroppen, hela tiden. Jag tar små pauser om det behövs, byter övningar om det behövs, ja för alla övnnngar är inte särskilt bra elle bekväma som gravid. Trots att jag inte har så stor mage än. 

Dagens pass:


Jag kör lite extra efter passen ofta då jag känner att det blir lite för kort för mig nu när jag inte kan ta ut mig lika hårt som förut. Efter passet blev det följande:

  • 5 min assault bike
  • Rodd 5 min 
  • 4 Superset av:  rodd 2 min = pullups Max 

Det fick räcka, blev trött å svettig i alla fall 😉 


Topp från http://adrianakuhl.com

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.