Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Morgonträningen…

Jag passar på att träna på morgonen nu när jag är ledig- mest för att vänja mig för jag tänker att det komme behöva bli en dem morgonpass när bebben kommer ?❤️

Inte så supertidigt att trän 8.30 men det är tidigt för mig för jag går upp 7.00 då…deeee är tidigt när man är ledig. Jag kan inte komma ifrån tanken och känsla att det är så jäkla skönt att ha träningen gjord liksom. Sedan har du hela dagen kvar, efter jobbet såklart. 

Idag var det tabata på schemat. Intervaller. Love! Jag kör så bra jag kan men är väldigt lyhörd på kroppen, hela tiden. Jag tar små pauser om det behövs, byter övningar om det behövs, ja för alla övnnngar är inte särskilt bra elle bekväma som gravid. Trots att jag inte har så stor mage än. 

Dagens pass:


Jag kör lite extra efter passen ofta då jag känner att det blir lite för kort för mig nu när jag inte kan ta ut mig lika hårt som förut. Efter passet blev det följande:

  • 5 min assault bike
  • Rodd 5 min 
  • 4 Superset av:  rodd 2 min = pullups Max 

Det fick räcka, blev trött å svettig i alla fall 😉 


Topp från http://adrianakuhl.com

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.