Denice Lundevall
Yoga World

Sedan jag blev gravid har jag haft svårt att äta det jag vanligtvis äter. Det har blivit en hel del smörgås och frukt. Smörgås levde jag på i Karibien, gick inte ner något annat då jag mådde illa under den semester haha! Dock har jag haft ett väldigt “milt” illamående då jag aldrig spydde eller så. Många som mår så sjukt mycket sämre- jag har mått väldigt bra hela vägen 🙂 Lite illamående under semestern och trötthet. 

Tröttheten komme och går fortfarande men det är överkomligt. Nu har jag sakta men säkert börja kunna äta mer vanlig mat, varm mat. Men jag kan fortfarande inte äta mina matiga sallader som jag vanligtvis äääääälskar! Nåja, så är det bara och man får hitta lösningar 😉 

Min standardfrukost under hela graviditeten har varit 2 grova smörgåsar med ost och paprika på, te och en frukt. 

Här är min standardfrulle, jag jar även strött över lite chiafrön över smörgåsarna: 


Kan inte tänka mig att äta något annat än så länge Hahah! Det är så sjukt att kroppen bara vet vad som går och vad som inte går att äta. I bara tanken liksom?! Mmm, det är verkligen en spännande resa det här ? Man mår lär känna sig själv och sin kropp på ett heeeeelt annat sätt- så spännande och härligt! 

Idag ska jag “lära känna” kroppen på nytt gällande träning! Jag har inte tränat överhuvudtaget under dessa 4 månader. Jag har bara velat yoga, promenera och kört något sporadiskt styrkepass som jag kan räkna på mina fem fingrar haha! Jag har valt att inte träna. Anledningen är för att vi ville att de kritiska veckorna skulle gå och veta att bebisen mår bra därinne- det vet vi nu att han gör ?❤️ Så idag- idag ska jag träna för första gången på evigheter!!! Ska bli så skönt att få svettas! Gu så befriande! 

Träningen kommer ligga på en så låg och prestationslös nivå nu. Det är exakt NOLL prestation, det är BARA för att få röra på mig. Det är bra att träna och rörs på sig även under graviditeten! Det underlättar vid förlossning och även vid återhämtning efter förlossning. Sen är det även viktigt att inte sluta med aktiviteter som du vanligtvis älskar att göra – om det inte är fara för barnet såklart! Skulle tex inte ge mig ut i skidbacken och åka utför nu liksom, hehe. Ni förstår.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.