Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Uppvärmning innan

Ashtangayogan ikväll. Brukar inte köra Ashtanga så ikväll blir lite mer intressant än vanligt! Jag ska även på en Ashtangaworkshop på Söndag så det här är bara lite försmak. 

Jag är nyfiken på de flesta yogastilar och vill testa allt. Det som faller mest i smaken är dynamisk yoga med flow- absoluta favoriten! Men efter sådant pass gillar jag som jag tidigare nämnt även att varva ner med mer chillklasser. När jag yogar hemma själv blandar jag hej vilt bland stilar, tempo och svårighetsgrad. Kallar det “min egen yoga” där jag verkligen känner av, hittar nya härliga vinklar och vrår att gå til, sen om det är en existerande “yogapose”- de vet jag inte och bryr mig inte det minsta! Yoga för mig är bland annat att utforska. I lovet it! 

Vad gillar du för typ utav yoga? 

I mina nya tights och topp från Adrianakuhl.com Älskar dem!!! Så sköna och sitter fanimej som en smäck! 

Lämna en kommentar

Okategoriserade

Uppvärmning innan

Ashtangayogan ikväll. Brukar inte köra Ashtanga så ikväll blir lite mer intressant än vanligt! Jag ska även på en Ashtangaworkshop på Söndag så det här är bara lite försmak. 

Jag är nyfiken på de flesta yogastilar och vill testa allt. Det som faller mest i smaken är dynamisk yoga med flow- absoluta favoriten! Men efter sådant pass gillar jag som jag tidigare nämnt även att varva ner med mer chillklasser. När jag yogar hemma själv blandar jag hej vilt bland stilar, tempo och svårighetsgrad. Kallar det “min egen yoga” där jag verkligen känner av, hittar nya härliga vinklar och vrår att gå til, sen om det är en existerande “yogapose”- de vet jag inte och bryr mig inte det minsta! Yoga för mig är bland annat att utforska. I lovet it! 

Vad gillar du för typ utav yoga? 

I mina nya tights och topp från Adrianakuhl.com Älskar dem!!! Så sköna och sitter fanimej som en smäck! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.