Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Nyttigare bars!

Jag är inte mycket för produkter med en massa tillsatser, konstiga innehållsförteckningar, en massa sötningsmedel osv. Det brukar ju vara fallet när det kommer till just bars. Jag köpte med mig ett gäng NYTTIGA bars från Fitnessfestivalen! Med “nyttiga” menar jag fria från skräp, endast naturliga produkter i. Mmmm så nice! 

Fyllda med nötter, frön, dadlar, fikon, frukt, kokos, ja en hel del massa gött helt enkelt 😉 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

  1. äter du 100% vegan nu eller gör du “avsteg”? Hur tycker du att kroppen har förändrats, typ vikt, uppblåsthet,ork, muskler osv? Och är det något du saknar? 🙂

    1. Äter 100% veganskt, inga “avsteg” 🙂

      Kroppen har förändrats på så sätt att jag tappat en del muskelmassa, fett och vätska. Att tappa muskelmassa för mig är inga som helst problem då jag har en helt annan inställning till min kropp, min hälsa och leverns överlag. Viktigast för mig är att jag känner mig pigg, frisk och att jag har energi.

      Detta har hänt mig sedan jag bytte kost:
      – Blivit superpigg!
      – Trots att jag inte hade tränat på bra länge så hade jag ett väldigt bra flås?! Jag blev otroligt förvånad! jag orkade verkligen ta ut mig så mkt mer än vad jag vågat hoppats på med en sådan lång frånvaro från träningen.
      – Min mage mår fantastiskt! Jag kunde förr ha lite problem med uppblåsthet emellan varven och då har jag själv alltid ansett att jag ätit “nyttigt”
      – I och med att jag bytte till vegansk kost har jag även slutat med sötningsmedel. Förr tuggade jag väldigt ofta tuggummi, drack cola zero (kan hända att jag dricker det några gånger per år nu, men inte varje vecka som förr). Jag hade alltid funlight i min kvarg/keso/gröt osv. Att sluta med sötningsmedel känns också väldigt skönt och bra för kroppen.
      – Jag har som sagt enormt mycket mer energi! Jag orkar jobba 8-17 på mitt vanlig jobb sedan gå och jobba ytterligare 3-4 timmar som fransstylist 3- 4 ggr/ vecka och ändå orka med att träna, dock inte 5 ggr/veckan men 2-3 i alla fall.
      – Mina smaklökar har förändrats så jag känner såååå mycket med smak på allt jag äter. Helt underbart att kunna njuta så mycket utav en rå champinjon till exempel, haha!

      Jag saknar helt ärligt ingenting! Kan låta konstigt men så är det. Jag älskar den mat jag lagar och jag njuter av varje tugga.

      Hoppas du fick svar på dina frågor, bara att fråga på om det är något med du undrar över- jag svarar så gärna 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.