Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräningYoga/Meditation

Idag blev det träning av “misstag”

Jag hade bokat in mig på 6.30 yoga+ 8.00 men när jag var på studion strax efter 6.00 så var det ingen där. Gaaaah! De öppnar 30 min innan passen startar men instruktören var försenat. Det visste inte jag så jag trodde att klassen blivit inställd.

Lite bitter svängde jag förbi Factor för Rikard jobbade. Tänkte att jag ju kan sitta där en stund iaf. Men! Det slutade med att jag körde passet, haha! Jag tog det väldigt lugnt men det var kul ändå! Jag som skulle vänta i 3 veckor innan jag körde igång. Hehe, nåja det kanske blir nåt pass till vem vet! Men just nu är det som sagt fokus på yoga just nu. Sen, sen blir det yoga OCH träning igen 🙂

Nåja, efter träningen gick jag tillbaka till studion för att köra 8.00-klassen. Lungt och skönt! 

Till lunch blev det vegansk, hälsosam “snabbmat” från Mangia Mi. Sååå jävla gott! En falafelwrap. Ja det kan tyckas tråkigt men inte den här! Mangia Mi har verkligen satsat på veganskt så de har en massa härliga ostar, dressingar och röror och det smakade himmelskt! De har även en massa rätter med fejkkött” som kebab och korv mm. Kan varmt rekommendera dem! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.