Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräningYoga/Meditation

Idag blev det träning av “misstag”

Jag hade bokat in mig på 6.30 yoga+ 8.00 men när jag var på studion strax efter 6.00 så var det ingen där. Gaaaah! De öppnar 30 min innan passen startar men instruktören var försenat. Det visste inte jag så jag trodde att klassen blivit inställd.

Lite bitter svängde jag förbi Factor för Rikard jobbade. Tänkte att jag ju kan sitta där en stund iaf. Men! Det slutade med att jag körde passet, haha! Jag tog det väldigt lugnt men det var kul ändå! Jag som skulle vänta i 3 veckor innan jag körde igång. Hehe, nåja det kanske blir nåt pass till vem vet! Men just nu är det som sagt fokus på yoga just nu. Sen, sen blir det yoga OCH träning igen 🙂

Nåja, efter träningen gick jag tillbaka till studion för att köra 8.00-klassen. Lungt och skönt! 

Till lunch blev det vegansk, hälsosam “snabbmat” från Mangia Mi. Sååå jävla gott! En falafelwrap. Ja det kan tyckas tråkigt men inte den här! Mangia Mi har verkligen satsat på veganskt så de har en massa härliga ostar, dressingar och röror och det smakade himmelskt! De har även en massa rätter med fejkkött” som kebab och korv mm. Kan varmt rekommendera dem! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.