Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Ny samarbetspartner!

Jag är glad att säga att jag numer samarbetar med #biabrazil och http://adrianakuhl.com Klicka er in och kika på godsakerna. Jag läääängtar tills jag får hem lite goa, dösnygga träningskläder att yoga i!!! Ja, och snart även träna i 🙂 

Nog om det! I morse var jag på meditation följt utav hot chill yoga. Aaaah så gött det är med varm yoga, framförallt på morgonen när kroppen är extra stel och nyvaken. Man blir mjukare fortare och det känns såååå skönt. Den varma yogan som Utopia har är inte så varmt som biktamyoga. Nej, här har vi 30-32 grader varmt “bara” men det passar mig perfekt! ÄLSKART ! 

Imorrn blir det också tidigt yoga. Har bokat 2 klasser direkt efter varandra- det börjar med Morning Flow och avslutar med en Hathaklass. Känner mig så lyxig!

(Sponsoravtal som signats och ska läggas på lådan idag, yäääy!)

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.