Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Ny samarbetspartner!

Jag är glad att säga att jag numer samarbetar med #biabrazil och http://adrianakuhl.com Klicka er in och kika på godsakerna. Jag läääängtar tills jag får hem lite goa, dösnygga träningskläder att yoga i!!! Ja, och snart även träna i 🙂 

Nog om det! I morse var jag på meditation följt utav hot chill yoga. Aaaah så gött det är med varm yoga, framförallt på morgonen när kroppen är extra stel och nyvaken. Man blir mjukare fortare och det känns såååå skönt. Den varma yogan som Utopia har är inte så varmt som biktamyoga. Nej, här har vi 30-32 grader varmt “bara” men det passar mig perfekt! ÄLSKART ! 

Imorrn blir det också tidigt yoga. Har bokat 2 klasser direkt efter varandra- det börjar med Morning Flow och avslutar med en Hathaklass. Känner mig så lyxig!

(Sponsoravtal som signats och ska läggas på lådan idag, yäääy!)

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.