Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Godaste veganska chili con carnen! Recept

Mmm säger jag bara, slurp säger jag också! 

Det jag ändrade på i receptet är följande: jag gjorde inte tortillan, det uteslöt jag. Samma med avocadon, den tog jag med bort. Sedan valde jag att koka riset vid sidan av istället för att ha de direkt i grytan. Jag hade även mycket mer paprika ca 5 st totalt( röd, grön och gul). Skar dem i stora härliga bitar och lät grytan “endast” koka i 15 min (istället för 30) för att paprikan ska hålla sig krispig och härlig. Jag hade grönsaksbuljong istället för kycklingbuljong. Det som står under rubriken “for serving” på bilden längst ner tog jag också bort. Haha, ett helt nytt recept kan man säga haha! Men supergott och jävligt enkelt att göra. 


Så, här kommer receptet. Det är på engelska så måtten får ni kolla upp i “måttomvandlaren” som jag länkar till HÄÄÄR!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.