Godaste veganska chili con carnen! Recept
Mmm säger jag bara, slurp säger jag också!
Det jag ändrade på i receptet är följande: jag gjorde inte tortillan, det uteslöt jag. Samma med avocadon, den tog jag med bort. Sedan valde jag att koka riset vid sidan av istället för att ha de direkt i grytan. Jag hade även mycket mer paprika ca 5 st totalt( röd, grön och gul). Skar dem i stora härliga bitar och lät grytan “endast” koka i 15 min (istället för 30) för att paprikan ska hålla sig krispig och härlig. Jag hade grönsaksbuljong istället för kycklingbuljong. Det som står under rubriken “for serving” på bilden längst ner tog jag också bort. Haha, ett helt nytt recept kan man säga haha! Men supergott och jävligt enkelt att göra.
Så, här kommer receptet. Det är på engelska så måtten får ni kolla upp i “måttomvandlaren” som jag länkar till HÄÄÄR!