Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Vad gör du för ditt sinne?

Pjuh! En skön, lat helg med alldeles för mycket bröd! Gu vad jag har ätit å ätit å ätit!!! Haha! Kroppen känns därefter- seg, svullen och trött. Rätt åt mig ju. 

Idag ringde klockan 05.53 och 06.20 var jag ute i snön och spatserade. Jag promenerade ner till Utopiastudio som jag pratat om tidigare. De har äntligen öppnar nu!!! Så nu, nu får jag äntligen gå till en renodlad yogastudio ?LOVE! Idag blev det 30 min meditation. Mmm, så härligt det var, sååååå underbart skönt att komma igång igen! Det behöver jag verkligen. Min meditation har lyst med sin frånvaro och det är nu dags att ta hand om inte bara kroppen utan även sinnet ?

Vad gör du för ditt sinne? Tar du en tyst 10-minutare när stressen pockar på som värst? Eller kör du på (precis som jag gjort den senaste tiden) och ignorerar alla tecken kropp och sinne skriker ut till dig? Mitt tips till er och även till mig själv: ta hand om ditt inre- meditera. Det behöver inte vara svårt. Ingen speciell metod. 

Ett enkelt meditationssätt: sätt dig ner bekvämt. Stäng av telefon. Ha eventuellt på någon musik ( utan sång så du inte tappar fokus). Blunda och fokusera på din andning. Känn hur luften åker in och ut genom näsan, genom dina näsborrar. Det är det enda du ska fokusera på. Andas, känn luften som åker in och ut genom dina näsborrar. Enkelt, inga konstigheter, bara gör. 


Promenaden blev totalt 60 svettiga minutrarna fram och tillbaka till studion. Skön start på dagen kan jag lova, skön, kall, krispig, mörk och snöig 🙂 


Nu ska jag göra mig iordning för att vid lunch åka till Stockholm för att träffa Fatima och Robinsongänget ?Det var länge sedan vi träffade gänget! Ska bli så mysigt! Jag och Fatima passar som vanligt på att bo på Hotel och götta oss idag och imorgon eftermiddag tills våra vägar skiljs åt igen. 

Näpp, dags för dusch och packa lite! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.