Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Malcolm X- morgon

Jag har sett den förut men kan se den om och om igen- Malcolm X, en superbra filmatisering som jag varmt rekommenderar er att se om ni inte redan gjort det. En historisk person som gjorde stora framsteg för de svarta i framförallt Amerika. 


Ja, som ni säkert förstår håller jag fortfarande in “paus-knappen”. Jag tar det väldigt lugnt, sover tills jag vaknar själv, inga måsten, inte almanackan full utav saker som ska göras, det känns väldigt skönt. Det är tex en Vegomässa i helgen i Stockholm som jag blivit inbjuden till och som jag väldigt gärna hade gått på, men- nej. Jag har tackat nej för att jag behöver det. Med de mål och visioner jag har inför framtiden så behöver jag kunna säga nej, jag behöver lära mig att jag inte kan vara med på allt, hela tiden och överallt. Annars kommer  det inte att fungera helt enkelt. Klart man ska tacka ja till roliga och spännande saker, absolut MEN  inte när man har “pausknappen” intryckt, då behöver man (läs jag!) sålla lite. Jag har varit på två vegomässor i år, det kan ju få räcka eller hur 🙂 Nästa år är ett annat år med andra förutsättningar, då tar man det från det hållet. 

Nu bidar jag min tid i allt, bygger upp mig själv, lär mig själv, lyssnar på mig själv, tänker, känner, reflekterar och blir så jävla stark så Pippi Långstrump är en liten fis i rymden 😉 Mohaha! Look out for BIG, BAD Denice!! ??

Träningen då? Jodå, än så länge blir det “bara” promenader och ett och ett annat helkroppspass utomhus och lite yoga. Nästa vecka öppnar Utopia yogastudio här i Västerås och jag är sååååå lycklig över det!!! Ser så otroligt mycket fram emot att få yoga med de härliga utopiagänget <3 Så, nästa vecka blir yogan mer regelbunden för mig-  det ska bli och så roligt och underbart skönt!!! 

Själva “träningen-träningen” på Factor kommer jag att köra igång igen med om ca 2 veckor, det längtar jag också galet mycket till!!! Men ingen stress. Jag skyndar långsamt men jag är nästan lite pirrig i magen av exaltering!!! Sååååå kuuuuul det ska bli att kunna träna igen! Wiiiihoooo! Så ni kan vara lugna, snart kommer bloggen att handla om träning igen, mer recept (har ett nyttigt mugcake-recept åt er förresten- kommer upp imorrn) yoga och mera hälsotips. I Promise 😉 

Tills dess: sovmornar, mysfrullar, promenader, något helkroppspass hemma/utomhus och yoga. Mums! 

En till frukostbild haha! Men det är ju så gott och så härligt med frukost, låååååångfrukost där man kan sitta läääääänge och ha de gött 😉 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.