Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Morgonstunden <3

När man kan ta tillvara på morgonen tillsammans med sin kära…tända ljus…äta frulle tillsammans i lugn och ro med täcke och kudde i soffan…då njuter jag verkligen. Så skönt, så avslappnat och inga måsten. 

Jag smittade tyvärr Rikard med vinterkräksjukan så precis när jag mådde bättre och slutat spy, då började han- vilken pärs vi haft härhemma! Därför är det extra, extra AAAALLT nu när vi båda mår bättre men ändå behöver hålla oss inne (smittar upp till 48 tim efter sista kräkan) och bara kan vila, vila utan att spy varje timme hehe. 

Lämna en kommentar

Bara jag

Morgonstunden <3

När man kan ta tillvara på morgonen tillsammans med sin kära…tända ljus…äta frulle tillsammans i lugn och ro med täcke och kudde i soffan…då njuter jag verkligen. Så skönt, så avslappnat och inga måsten. 

Jag smittade tyvärr Rikard med vinterkräksjukan så precis när jag mådde bättre och slutat spy, då började han- vilken pärs vi haft härhemma! Därför är det extra, extra AAAALLT nu när vi båda mår bättre men ändå behöver hålla oss inne (smittar upp till 48 tim efter sista kräkan) och bara kan vila, vila utan att spy varje timme hehe. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.