Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Utomhusträning!

Tog en promenad och stannade vid en lekpark för att köra lite basic styrkeövningar

Körde 3 set, 8-10 rep;

“Box jump”. Hoppa upp och ner från bänken.


Armhävningar, superset med Liggande Rodd.Liggande rodd:Enbent “step-up”:


Triceps dips:

Suuuuuperskönt att röra på mig!!! Har inte promenerat på 2 dagar då vädret vart skit.  Det är ingen ursäkt för jag har regnkläder MEN de är hemma hos Mormor som jag ska hämta imorgon, gutt!

Igår yogade jag för första gången sen vi kom hem från semestern, så skönt! En ny matta har jag unnat mig också så det kändes extra, extra mysigt ?

Nu ska jag strax till affärn, handla lite för att laga en god vegansk gryta ikväll som syrran tipsade mig om. Den påminner tydligen om chili con carne! Det sjuka är att jag hela dagen igår var sugen på just chili con carne hahaha! Så det blir spännande att laga ikväll ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.