Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Utomhusträning!

Tog en promenad och stannade vid en lekpark för att köra lite basic styrkeövningar

Körde 3 set, 8-10 rep;

“Box jump”. Hoppa upp och ner från bänken.


Armhävningar, superset med Liggande Rodd.Liggande rodd:Enbent “step-up”:


Triceps dips:

Suuuuuperskönt att röra på mig!!! Har inte promenerat på 2 dagar då vädret vart skit.  Det är ingen ursäkt för jag har regnkläder MEN de är hemma hos Mormor som jag ska hämta imorgon, gutt!

Igår yogade jag för första gången sen vi kom hem från semestern, så skönt! En ny matta har jag unnat mig också så det kändes extra, extra mysigt ?

Nu ska jag strax till affärn, handla lite för att laga en god vegansk gryta ikväll som syrran tipsade mig om. Den påminner tydligen om chili con carne! Det sjuka är att jag hela dagen igår var sugen på just chili con carne hahaha! Så det blir spännande att laga ikväll ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.