Denice Lundevall
Yoga World

Jag känner att en förkylning är på väg och har varit det hela förra veckan, huvva! Tänker mig att det är en kombination av att jag inte ätit så bra som jag vanligtvis gör. 

 Jag har ätit väldigt dåligt sedan semestern, och med dåligt menar jag en massa dåliga kolhydrater. Min mage “bråkar” lite med mig som gör att jag inte kan/kunnat äta det jag vanligtvis äter, gillar och tycker är gott. Nope, det går inte ner nu helt enkelt så jag får liksom “känna av” vad magen pallar med. Det har tyvärr varit en hel del vitt bröd ? Jag har aldrig ätit så mycket bröd som nu, men men, det är det som fungerar?. Visst finns det annat som också går bra att äta men jag är jäkligt petig kan jag tala om, det är lite drygt men det går över. 

Därför blir det inte så mycket smarriga recept just nu för jag kan bara äta mild och “tråkig” mat, haha! 

Idag kunde jag i alla fall få i mig en bättre frukost:

  • Naturell havregurt med hackat äpple/päron och lite granola 
  • Finncrsip med smör, tomat och örtsalt på
  • Blomkål, ja ni ser rätt. Blomkål till frulle haha! 
  • Rött te

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.