Denice Lundevall
Yoga World

Jag har tidigare skrivit att jag “trycker på paus”. Så är det fortfarande och med den här pausen innebär det även från jobbet. Jag har nytttjat övertid+ lite kvarvarande semesterdagar jag har sparat just för att nu kunna ha möjligheten att som sagt pausa. 
Det känns väldigt skönt och välbehövligt. Just nu har jag inga måsten utan bara tar dagen som den kommer. 

Träningen och yogan har det i princip blivit noll utav. Det känns däremot inte varken bra eller hälsosamt, men- det är just därför som jag har den här pausen för att komma tillbaka (inte i de gamla hjulspåren) till att ge mig själv tid, tid att göra det jag älskar, det jag har ett enormt behov utav men som jag inte kunnat tillgodose sedan några veckor tillbaka för annat har pockat på min uppmärksamhet och tagit energi. Eller rättare sagt- jag har låtit det ta energi, nooo good Denkevall! 

Den tiden har jag alltså nu och det är inte bråtttom. Jag lyssnar inåt, känner efter och tar hand om mitt inre och sakta men säkert kommer träningen igång den med. 

Jag känner mig oerhört vuxen i mina beslut nuförtiden, haha! Jag hade mycket tid att reflektera under semestern och bra samtal med min kära som nu lett till att jag är lite som Skalman 😉
Idag blev det en superskön promenad på eftermiddagen lyssnandes till podden Veganprat. 

När jag kom hem smaskade jag på vildris smaksatt med olivolja och lökpulver, tillsammans med kokta ärtor och majs. ÄLSKART! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.