Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Tröttsmothie och Vegfest!

Är faktiskt rätt slut nu efter några dagar med jetlag. Gosh! Har aldrig haft det förr men nu ligger jag med uppspärrade ögon, pigg som jag vet inte vad på nätterna. Börjar bli jobbigt nu, haha! Igår somnade jag vid 04.00 och vakande vid 13.00 idag?! Gosh! Nåja, de vänder väl snart hoppas jag! 

Vegfesten igår då? Den var huuuur bra som helst! Jättemycket folk som kom och alla utställare kändes väldigt nöjda och glada. Jag fick som sagt äran att dela ut Vegfestpriset till dem som jobbat för att få ett grönare Västerås. Och priset gick till fantastiska Veggoköket (OBS! De håller på att göra om hemsidan, klar inom kort)! Det var de verkligen förtjänta av! 


Jag och grymme Mattias Kristiansson på scen för prisutdelning:


Jag hade även den stora äran att få berätta lite om min blogg, vad jah gör på sociala medier för veganismen. Superkul!!! Så härlig att få visa “mitt” sätt att sprida veganismen på. Jag fick väldigt bra respons och hoppas på att få chansen att inpirera fler och fler till ett grönare, skönare liv ?


Idag är jag som sagt vääääldigt trött och seg och sitter i skrivande stund och sippar på min smoothie. Jag har just nu dille på smoothies! Så enkelt, så lätt att variera och så förbaskat nyttigt! Idag gjorde jag den på: 

  • Banan
  • Frysta bär
  • Havregurt, naturell
  • Mandelmjölk 
  • Kokosflingor
  • Nyponpulver
  • Hampaprotein (PERFEKT PROTEIN!!) 
  • Chiafrön

Ner i mixern bara och sedan slurpa i sig. Jag ser alltid till att göra ganska mycke smoothie när jag väl är igång just för att det är så smidigt att ta fram när en är hungrig och inte orkar stå i köket och dona. 

Är jag lite extra hungrig lägger jag till en näve naturella nötter och en frukt eller har ner lite granola i smoothien och så blir det liksom som yoghurt istället. Perf! Allt från MMSports såklart 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.