Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Tröttsmothie och Vegfest!

Är faktiskt rätt slut nu efter några dagar med jetlag. Gosh! Har aldrig haft det förr men nu ligger jag med uppspärrade ögon, pigg som jag vet inte vad på nätterna. Börjar bli jobbigt nu, haha! Igår somnade jag vid 04.00 och vakande vid 13.00 idag?! Gosh! Nåja, de vänder väl snart hoppas jag! 

Vegfesten igår då? Den var huuuur bra som helst! Jättemycket folk som kom och alla utställare kändes väldigt nöjda och glada. Jag fick som sagt äran att dela ut Vegfestpriset till dem som jobbat för att få ett grönare Västerås. Och priset gick till fantastiska Veggoköket (OBS! De håller på att göra om hemsidan, klar inom kort)! Det var de verkligen förtjänta av! 


Jag och grymme Mattias Kristiansson på scen för prisutdelning:


Jag hade även den stora äran att få berätta lite om min blogg, vad jah gör på sociala medier för veganismen. Superkul!!! Så härlig att få visa “mitt” sätt att sprida veganismen på. Jag fick väldigt bra respons och hoppas på att få chansen att inpirera fler och fler till ett grönare, skönare liv ?


Idag är jag som sagt vääääldigt trött och seg och sitter i skrivande stund och sippar på min smoothie. Jag har just nu dille på smoothies! Så enkelt, så lätt att variera och så förbaskat nyttigt! Idag gjorde jag den på: 

  • Banan
  • Frysta bär
  • Havregurt, naturell
  • Mandelmjölk 
  • Kokosflingor
  • Nyponpulver
  • Hampaprotein (PERFEKT PROTEIN!!) 
  • Chiafrön

Ner i mixern bara och sedan slurpa i sig. Jag ser alltid till att göra ganska mycke smoothie när jag väl är igång just för att det är så smidigt att ta fram när en är hungrig och inte orkar stå i köket och dona. 

Är jag lite extra hungrig lägger jag till en näve naturella nötter och en frukt eller har ner lite granola i smoothien och så blir det liksom som yoghurt istället. Perf! Allt från MMSports såklart 😉

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.