Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

I Miami?!!?!!

Ok, så det är en stor orkanvarning runt Karibien där vi bor så idag var det dags att ta varningen på riktigt allvar. Vi fick ett telefonsamtal utav dem vi hyr huset av som starkt rekommenderade att vi åkte omgående därifrån. Vi packade bara handbagage, bokade flyg och vips- drog till Miami! 

Sjukt att det händer nu MEN både jag och Rikard har alltid velat resa hit och vi båda var exalterade av att bara byta flyg i Miami på väg till Karibien, haha! Jag sa exakt såhär när vi flög över Miami och skulle byta flyg- “Men ååååh, så härligt att få vara här på riktigt! Vi måste åka hir någon gång älskling!” Hans respons var liknande min. Så tja, tur i oturen så är vi alltså i freakkin Miami nu?! Hahaha, så sjukt? Vi är här i 4 dagar så vi hinner ju göra en maaaassa saker! 

Vi har bara hunnit gå en snabbis till affären för att köpa lite snacks att ha på rummet och sedan avnjutit den absolut goooodaste sushin jag någonsin ätit- vegansk å allt ?? Sushistället heter Fung Ku och jag rekommenderar det vaaaarmt om ni är på Miami Bech. Så krämig sushi, inte ett kilo ris som det är vanligtvis är (enligt mig) eller hårt, kallt ris. Nope, allt var så färskt, krämigt, och fantastiskt gott?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.