Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

I Miami?!!?!!

Ok, så det är en stor orkanvarning runt Karibien där vi bor så idag var det dags att ta varningen på riktigt allvar. Vi fick ett telefonsamtal utav dem vi hyr huset av som starkt rekommenderade att vi åkte omgående därifrån. Vi packade bara handbagage, bokade flyg och vips- drog till Miami! 

Sjukt att det händer nu MEN både jag och Rikard har alltid velat resa hit och vi båda var exalterade av att bara byta flyg i Miami på väg till Karibien, haha! Jag sa exakt såhär när vi flög över Miami och skulle byta flyg- “Men ååååh, så härligt att få vara här på riktigt! Vi måste åka hir någon gång älskling!” Hans respons var liknande min. Så tja, tur i oturen så är vi alltså i freakkin Miami nu?! Hahaha, så sjukt? Vi är här i 4 dagar så vi hinner ju göra en maaaassa saker! 

Vi har bara hunnit gå en snabbis till affären för att köpa lite snacks att ha på rummet och sedan avnjutit den absolut goooodaste sushin jag någonsin ätit- vegansk å allt ?? Sushistället heter Fung Ku och jag rekommenderar det vaaaarmt om ni är på Miami Bech. Så krämig sushi, inte ett kilo ris som det är vanligtvis är (enligt mig) eller hårt, kallt ris. Nope, allt var så färskt, krämigt, och fantastiskt gott?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.