Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Rabatt till er <3

Jag har den stora äran att erbjuda er mina fina läsare, följare, vänner,bekanta och familj 15% rabatt när ni beställer från Veganboxen!!! Bra va?!  För att få rabatten anger ni koden: DENICE15 Klicka HÄÄÄR! för att komma till sidan ?

Jag fick hann preciiiis få hem min box innan vi åkte iväg till Karibien. Så mycket gott och nyttigt i boxen, precis min stil ??Perfekt att ta med sig lite snack på flyget för där litade jag inte en sekund på att det skulle serveras veganskt, trots att vi hade beställt det åt mig. Jag hade tyvärr rätt ?SUCK! Då var det verkligen en “life saver” att ha med sig ett litet snack pack från  Veganboxen kan jag lova! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.