Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Frukost, lunch och träning!

Jag älskar Risentas granola “äpple/kanel”!!! När vi köpte den var det tänkt som en “helgfrulle” och när jag smakade den kände jag verkligen att det var en helgfrulle. Why? Jo för den var helt enkelt FÖR god, haha! Men hör och häpna, det är inget tillsatt socker! Så jäkla bra! Men söt är den utav frukten och den härliga kanelen ? Kan varmt rekommendera den! 

Frullen:

  • Naturell havregurt från Oatlys
  • Lite granola 
  • Hackat äpple
  • Kokoschips
  • Valnötter 
  • Gojjibär

Till lunch åt jag “scrambled” tofu med lök, hackad zuccini, 2 grönsaksbuljongtärningar  + lite vatten för att späda ut, torkade trattkantareller- GOTT! 


Tränade ett lunchpass- helt slut som artist men så kul! I eftermiddag/ kväll blir det lugnt och skönt med go läsning under filten i soffan ? #namaste

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.