Denice Lundevall
Yoga World

Jag har lovat att lägga upp mer filmklipp på när jag yogar…såååå här kommer ett. Jag behövde ta bort musiks tyvärr för youtube tillåter ju inte musik som en inte har rättigheter till. Kanske lite trist med ett tyst klipp men aja, så får det bli helt enkelt.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen: när jag yogar så känner jag vad kroppen vill och mina rörelser blir utefter det. Yoga för mig är inte att “bara” stå i vissa namngivna positioner. Nej, jag hittar mina egna positioner, vinklar och mitt eget flow och det är de som passar mig bäst. Sedan om det finns en position med ett namn på i mitt flöde- det har jag ingen aning om. Jag kan inte namnen på yogapositioner, jag bara gör och det för mig är allt jag behöver. Det är är “min” yoga. Så i mina klipp kommer ni kanske tycka att jag ser helt galen ut? Gör något “konstigt” eller så, men det är ok ? its me and my yoga ?

Bara gör, rör på kroppen, hitta de goa ställena och stanna där ett tag…mmmums säger jag bara. Jag älskar att flowa men även att sitta stilla i en position länge, typ som yinyoga. Jag mixar hej vilt, sätter inget existerande namn på det. Det bara är vad det är och det växer, formas och bara är så underbart att få flowa.. <3

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Cse5jRDp1BA&w=560&h=315]

 

Lämna en kommentar

Jag har lovat att lägga upp mer filmklipp på när jag yogar…såååå här kommer ett. Jag behövde ta bort musiks tyvärr för youtube tillåter ju inte musik som en inte har rättigheter till. Kanske lite trist med ett tyst klipp men aja, så får det bli helt enkelt.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen: när jag yogar så känner jag vad kroppen vill och mina rörelser blir utefter det. Yoga för mig är inte att “bara” stå i vissa namngivna positioner. Nej, jag hittar mina egna positioner, vinklar och mitt eget flow och det är de som passar mig bäst. Sedan om det finns en position med ett namn på i mitt flöde- det har jag ingen aning om. Jag kan inte namnen på yogapositioner, jag bara gör och det för mig är allt jag behöver. Det är är “min” yoga. Så i mina klipp kommer ni kanske tycka att jag ser helt galen ut? Gör något “konstigt” eller så, men det är ok ? its me and my yoga ?

Bara gör, rör på kroppen, hitta de goa ställena och stanna där ett tag…mmmums säger jag bara. Jag älskar att flowa men även att sitta stilla i en position länge, typ som yinyoga. Jag mixar hej vilt, sätter inget existerande namn på det. Det bara är vad det är och det växer, formas och bara är så underbart att få flowa.. <3

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Cse5jRDp1BA&w=560&h=315]

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.