Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Morgonstund…

Vakna 9.00, duscha, äta sen frukost, ta 2 koppar kaffe, krypa upp i soffan och läsa sedan ut på en skön höstpromenad- så ser min dag ut idag fram tills min fina man kommer hem, då ska vi äta något gott och bara mysa med varandra ❤️

Hoppas ni får en skön helg go vänner! 

Frukosten:

  • Blandsallad med majs, soltorkade tomater, salladslök, solrosfrön, olivolja och vitvinsvinäger
  • kaffe med mandelmjölk 
  • Finncrisp med smör, groddar, röd paprika och örtsalt på
  • 1 kiwi + lite pecannötter

Det är inte svårt att äta veganskt ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.