Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Meditera <3

Jag har inte gett mig tid att meditera som jag önskat. Det blir sporadiskt då och då men jag har aldrig riktigt fått in en rutin. 

Före och/ eller efter yogan brukar det bli men jag yogar inte varje dag heller…där brister det i min praktik känner jag. Det är verkligen något jag vill och kommer att jobba på- få in yoga och meditation som en daglig rutin. 

“Det är svårt att få till-” jo jag vet, jag håller med men att verkligen anstränga sig och ge sig den tiden är ju något som bara gynnar en. Det ger dig ju aldrig något dåligt, jobbigt eller tråkigt. Visst kan yogan kännas “jobbig” precis innan, som med all annan träning. Men har du någonsin ångrat ett genomfört träningspass? 

Det har inte jag ? Samma med yogan och meditationen ? de fina är att de finns där för dig, ALLTID! Vart du än är i världen så kan du meditera, du kan yoga, allt utan en enda pryl. Det du behöver är du själv, din kropp och själ- go for it ? 

“Live Amazingly” ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.