Denice Lundevall
Yoga World

Jag har inte gett mig tid att meditera som jag önskat. Det blir sporadiskt då och då men jag har aldrig riktigt fått in en rutin. 

Före och/ eller efter yogan brukar det bli men jag yogar inte varje dag heller…där brister det i min praktik känner jag. Det är verkligen något jag vill och kommer att jobba på- få in yoga och meditation som en daglig rutin. 

“Det är svårt att få till-” jo jag vet, jag håller med men att verkligen anstränga sig och ge sig den tiden är ju något som bara gynnar en. Det ger dig ju aldrig något dåligt, jobbigt eller tråkigt. Visst kan yogan kännas “jobbig” precis innan, som med all annan träning. Men har du någonsin ångrat ett genomfört träningspass? 

Det har inte jag ? Samma med yogan och meditationen ? de fina är att de finns där för dig, ALLTID! Vart du än är i världen så kan du meditera, du kan yoga, allt utan en enda pryl. Det du behöver är du själv, din kropp och själ- go for it ? 

“Live Amazingly” ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.