Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Paus, stopp, lyssna!

Lite så känner jag nu- en välbehövlig paus från blogg och andra sociala medier ett litet tag framöver.

But Why? För att jag behöver det. Jag behöver fokusera på mig själv, mitt liv och mina mål. Behöver få samla mig lite, det är mycket som händer och jag behöver få trycka på paus ett litet tag nu. Jag mår fint men nu är det som sagt dags att tänka på mig själv mer och det ska jag verkligen göra ?

Jag kommer inte sluta blogga (will i ever?! ??) men det kommer inte att komma upp inlägg lika ofta som förut (varje dag) här eller på Instagram. Inlägg kommer då och då och jag är glad och tacksam över ert tålamod och förståelse. 

Som sagt: jag mår fint MEN jag behöver det här nu. Bara vara, ta det lugnt, umgås med min kära man, min familj och ladda batterierna. Njuta utav god sömn, promenader, yoga, träna och läsa❤️ Som sagt: paaaaaaaus ?

I helgen var jag hos Mormor och vi lagade supergod lunch tillsammans! Mums! Jag är så glad varje dag att Mormor är så duktig i köket att hon lätt fixar vegansk mat. Hon själv har ätit “halv-veganskt” i ca 1 månad nu och har redan märkt goda effekter på henens mage som hon annars har mycket problem med. 

Det här receptet kommer jag att snitsa till lite extra och då kommer ni att få receptet. Vill bara understryka att det är sjukt lätt, sjukt gott och sjukt nyttigt! En kanonbra vardagsmåltid! Det blev en typ grönsaksgratäng med kokosmjölk, stekta champinjoner och blomkål. Det smakade sååå gott! Det jag kommer att göra nästa gång är att ha lite råris i botten så “gratängen” blir lite mer fast. 

Vi hade inte ris i denna gång men herreguuuu va mätta vi blev ändå! Sjukt mätta! 

4 kommentarer

  1. Det känns välbehövligt och i rätt tid 🙂

   Tack själv Sara, det var supertrevligt- så kul det var!

   Kramelikram!

  1. Det känns välbehövligt och i rätt tid 🙂

   Tack själv Sara, det var supertrevligt- så kul det var!

   Kramelikram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.