Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Kaboom-gröt!!!

Laddar inför att snart åka till Stockholm och Hälsokicken som anordnas på Viningline. En helg fylld med härlig träning, föreläsningar, mingel och annat sköj! Fy faro så kul vi ska ha det! Hoppas jag får äran att träffa några utav er IRL och kramas lite ?

Laddar med sjukt god gröt. 

  • En mogen banan
  • 1/2 dl glutenfri havregryn
  • 3 tsk chiafrön 
  • Kokosflingor
  • Pumpafrön (valfria frön)
  • Pekannötter (valfria nötter)
  • Kanel
  • Valfri nöt/växtmjölk

Gör såhär: Ha ner havregryn+ chiafrön i en skål- häll på lite vatten så att allt täcks, in i micron i ca 1 min. Ta ut, rör om, mosa ner bananen och kanel och rör om. Ha i lite mjölk så gröten blir mjuk å skön i konsistensen. In i micron lite till bara för att få lite mer värme då mjölken kyler ner en aning. Ta ut gröten när den blivit varm. Toppa med kokoschiops, pumpafrön och pekannötter.

Så gott!!! Jag äter min gröt utan mjölk till. Dvs jag häller inte ner mer mjölk utöver den mängd jag har i för att den där mjuka goa konsistensen. Alla är olika- hitta din grej. 

Laddad till tänderna- snart går bussen mot Stockholms båthamn, hoppas vi ses! 

Besos ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.