Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegansk syskonmiddag <3

Igår blev jag hembjuden på middag utav Helena och Andreas (mina syskon på min pappas sida). Jag har inte träffat Helena på säkert 4 år då hon bort utomlands och jag har missat henne var gång hon vart hemma i Sverige på blixtvisit.

Men igår, igår blev det av! Pappa och hans fru Åsa var i Grekland så vi passade på att träffas hemma hos dem i huset.

De hade till min stora glädje lagat vegansk mat!!! Så glad! Himla gott var det och jag fick veta att Helena också gått över till veganskt och Andreas hade nu sett bla”Cow spiracy” och planerade att testa en månad helt veganskt! Huuuur glad tror ni jag blev av de här nyheterna: GLADAST ❤️!!! Yes yes yeeees!!! Go vegan folks!

Älskade syster, älskade bror ?❤️


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.