Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Örtvandring!

Igår hade jag och Mormor bokat in oss på en liten kurs i “svenska örter”. Vi var på en örtvandring med en grupp där kvinnan som höll i det jobbar som aromaterapeut och håller i sådana här kurser flera gånger om året.

Jag har varit sugen på att lära mig om vad vi kan äta direkt från naturen. Finns ju sååå mycket härliga växter med fantastiska egenskaper! Jag blir ju lycklig utav bara tanken att plocka växter och göra mitt eget te!!! Guuuu så mysigt!

Och te det gjorde vi! Vi gick en härlig runda i skogen på ca 2 timmar och plockade och smakade på massor med växter, blommor, ogräs mm. Några för mig okända- andra mycket välkända. Så spännande at höra om växternas egenskaper, vad de är bra för och hur vi kan utvinna de mesta bästa från dem. I slutet av kvällen hade de dukat upp fika och till de hade vi vårt egna, handplockade te som vi njöt utav. Underbar upplevelse!

Nu är det “bara” att skaffa sig en lite örtbok och lära sig mera! Här ska ätas nässlor, maskros, rölleka och mycket annat ballt.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.