Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Hemmagjord burgare, from scratch! 

Fy faaaa-aaan säger jag bara! Vilken jäääävla burgare jag gjorde i helgen- wow! Saftig, underbar konsistens och smaken- alltså löjligt god! Det är den absolut godaste, veganska hamburgare jag någonsin ätit!!! Jag kan till och med jämföra den med en kötthamburgare! Det har jag inte kunnat göra förut- nog för att jag ätit goda burgare men inget jag kunna jämfört med när jag åt kött.

Men nu så! Mr. höll med! Han kallade det för “go-burgare” för att de va så smarrigt, sjukt glad blev jag såklart!

Jag gjorde allt själv:

 • Burgare
 • Bröd
 • Picklad rödlök
 • Coleslaw
 • Hamburgedressing

Alla recept kommer upp här i bloggen så fort jag har tid att skriva ner allt. Promise! Den här burgaren behöver ni verkligen testa att göra! Ni behöver ju givetvis inte göra både bröd, dressing och picklad rödlök själva, neee bara ni gör burgaren?

Bilderna gör inte maten rättvisa men men, ni vet ju hur det kan vara när en ska ta kort på sin mat, haha! Blir inte alltid så läckert som en önskat ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

7 kommentarer

  1. Åh, attans då! Det har jag helt glömt bort men lovar att det kommer upp i helgen, jag superlovar! Det är ett så jäkla gott recept ka jag lova 🙂

   Tack för påminnelsen tjejen 😉 Kramelikram!

  1. Åh, attans då! Det har jag helt glömt bort men lovar att det kommer upp i helgen, jag superlovar! Det är ett så jäkla gott recept ka jag lova 🙂

   Tack för påminnelsen tjejen 😉 Kramelikram!

 1. Receptet låter supergott!! Måste testa, verkligen. Blir till helgens bravader 🙂

  Bättre sent än aldrig! Krmiz

  1. Johanna: Testa dem, såååå gott!!! Mumma 🙂

   Haha, ja bättre sent än aldrig 😉 Hoppas du gillar dem!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.