Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Så mycket kärlek <3

Jag vet knappt hur jag ska börja… jag vill bara skriiiiika ut ett glädjetjut!

Varför? För jag är så himla glad!!

Varför? För att jag bevisligen gör skillnad! Det som är mitt mål med att blogga och instagramma.

Varför? För att jag har äran att ha så många härliga följare här och på Instagram och faktiskt blir inspirerade utav mig, mina val, sätt att leva osv.

Häromdagen skrev jag ett långt om varför jag blivit vegan, med rubriken “Du gör skillnad vackra människa”. Jag fick idag en kommentar på det inlägget, en kommentar som gjorde att jag blev tårögd och hade gåshud över hela kroppen och jag får det även nu i skrivande stund. Här nedan har jag kopierat texten på det inlägget med ett “ok” från tjejen som skrev vars namn är Sanna. Tack återigen Sanna för att jag får dela ditt inlägg, som sagt det är viktigt och tillsammans gör vi skillnad <3

Sannas inlägg:

“Tack vare dig har jag tagit tag i mig själv och har nu ätit veganskt i 2 veckor och det känns så rätt! Samvetet och kroppen känns rent<3 Du är min stora inspiration för du är en vacker människa in och ut! Tar gärna del av ALLA tips, det svåraste känns som det blir att äta ute?! Kram på dig! Vi gör skillnad!”

 

Wow! Alltså WOOOOW säger jag bara! Det är ju det här jag pratar om- lilla jag och lilla du gör ju skillnad! Stor skillnad! Tänk, tänk att genom att sprida det här med veganism på ett positivt sätt kan ge så bra respons och bra vibbar, love!

Jag är lite emot MEN förstår de som jobbar mer “militant” för veganism. Jag förstår dem för att de är arga, besvikna och less på samhällets utnyttjande utav djur.  Jag blir också arg, jävligt förbannad rent ut sagt MEN jag känner inte att jag kan nå ut till folk om jag har en arg och bitter approach. För mig funkar det inte i alla fall.

Peace love untitled

Att vara positiv och sprida mina budskap i den positiva andan ger så många fler (enligt mig) ringar på vattnet och det är ju det jag vill komma åt. Jag vill visa på allt det positiva som händer när en börjar göra medvetna val i livet. Sedan känner jag också för att behöva visa den hemska sidan utav djurutnyttjandet emellanåt, som idag la jag upp en hemsk bild på en stackars björn som är i fångeskap på ett zoo och det hänger folk över gallret för att titta på hen. Så vidrigt och hemskt. Du ser hur dåligt björnen mår och jag tycker vi behöver ställa oss frågan: Vem fan vill leva i fångeskap?!!! vem faaaan vill det!? INGEN!

Lion untitled

Så ja, ni ser, jag blir ju också förbannad, arg och ledsen men jag vill hellre peppa er att INTE gå på cirkus som har djur, på akvarium osv istället för att skälla på de som går på de här tillställningarna. Det har olika verkan. Pepp och påvisa de negativa som de faktiskt innebär med djur i fångeskap som jag vet att så många inte tänker på. De har jag inte heller gjort förut innan jag blev medveten om allt hemskt.

Vi alla påverkas utav olika saker. Då behöver jag olika verktyg för att nå ut till så många som möjligt, som sagt.

Pjuh, nu så, nu är jag klar. Det här inlägget från Sanna gjorde verkligen min dag och helgen kommer nu att kännas ännu bättre för jag vet att jag har påverkan en själ därute, och hon i sin tur kommer förhoppningsvis att påverka någon annan och på så sätt sprider vi ett grönare och skönare leverne.

Kram på er alla, JAG ÄR SÅ GLAD! What a day!

live-in-peace-with-the-animals-animals-bring-love-to-our-hearts-and-warmth-to-our-souls

 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.