Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Nu äre helg!

Och mina två dagar som “vikarierande receptionist” är över och jag kan äntligen få sätta mig i mitt eget arbetsrum och jobba nästa vecka 🙂

I helgen har jag stora matplaner- jag ska göra burgare, gör aaaallt själv från burgare, dressing, coleslaw, picklad rödlök och sen själva hamburgerbröden. DE är fanimej dedikation?!

Haha, får se om jag tagit mig vatten över huvudet, kanske inte pallar ??

Go helg på er!

PS. Jag tränade igår- det blev två pass- jag dog på sista passet då det egentligen var en typ utav “workshop” som jag inte trodde skulle innehålla ett jobbigt träningspass, haha! Kul var det iaf och superövningar. DS

4 kommentarer

    1. Va? Nu fattar jag ingenting? Soy Cream åt jag, yes men det är inget jag postat här så jag hänger inte med i din kommentar haha”

    1. Va? Nu fattar jag ingenting? Soy Cream åt jag, yes men det är inget jag postat här så jag hänger inte med i din kommentar haha”

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.