Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Nice-iga fröknäcken!

Ja goda var de verkligen men jag vill förbättra receptet så nix, ni får inget recept på de här haha! Jag hade alldeles för lite frön hemma för att göra det jag hade tänkt.

I helgen ska jag göra en ny och förbättrad variant med som sagt- ännu mer frön i så det blir helt peeeetfekt! Så håll utkik i helgen för då dyker det upp ett recept ?

Tänkte laga/baka göra nåt mer skoj att äta i helgen och det ska bli min nya rutin. Varje helg ska jag baka eller laga något nytt och det är för att jag vill bli bättre och utveckla mina “cooking skills” ? Love it!!! Det är så kuuuul!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.