Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Tankar om framtiden…

På måndag sker det alltså- tillbaka till jobbet och vardagen. Det låter sjukt deprimerande men det är det ju inte juuuu! Dagarna ska gå framåt, vardagen behöver komma tillbaka så en kan jobba mot sina mål, drömmar och utvecklas. Så ser jag på det. Det gör jag nu i alla fall. Förut hade jag ångest när semestern var över, ångest bara helgen tog slut. Jag ville bara få vara mer och mer ledig. Då trivdes jag inte med mig själv tillräckligt för att kunna hitta ett mål i mitt liv. Jag har länge funderat på vad jag faktiskt vill göra med mitt liv, karriärsmässigt menar jag då.
Jag bara gick till jobbet för att jag var “tvungen” som så många andra. Det gör jag nu med på ett sätt MEN den stora skillnaden är at jag nu har ett sådant tydligt mål- jag vet vad jag vill göra “när jag blir stor”. Är det någon som känner igen sig i det?
Det känns fantastiskt roligt att nufaktiskt  veta vad jag vill göra!!! Roligt, spänannde och det är framförallt väldigt, väldigt utmanande.

Det kommer att ta tid att komma dit jag vill. Tid och extremt mycket hårt arbete, men vet ni, JAG ÄR FAKKING REDO!!! 

Från att inte veta alls vad jag vill göra, eller neeee. Rättare sagt: från att nu kunna sålla bland aaaaallt som jag tycker är kul, intressant och roligt som jag skulle kunna tänka mig att jobba med, har jag nu på senare tid känt mer och mer.

Vad har jag känt då? Jo, hur jävla klyschigt det än låter så känner jag att jag har ett kall?!?!??? Javeeeet, jag vet verkligen hur det låter…men så är det.

Kortfattat: jag vill och kommer att jobba med att “hjälpa/rädda” människor, djur och vår planet. Hjälpa oss alla att överleva och leva som vi enligt mig bör: lyckliga och i samklang med djur och naturen som vi lever i ?

Exakt hur det ska gå till eller exakt vad jag ska göra för att komma dit är det en del lösa trådar kvar för mig att knyta samman. Men det här är som sagt en lång process som kommer att utvecklas under hela mitt yrkesverksamma liv, and i love it!!! Mina “små” insatser kommer ändå att göra skillnad, en skillnad som jag faktiskt nu i dagarna kommit till insikt med: JAG GÖR FAN SKILLNAD?!!! Den känslan är helt magiskt ?

Luddigt? Haha, ja en del va? Men det kommer att bli så bra, det känner jag och det triggas jag utav. Det känns som att jag håller på att “bygga” något. Bygga något vackert, hållbart och välbehövligt ??

Oj? Vilket inlägg?! Jag som bara skulle lägga upp receptet på min bärpaj jag gjorde igår? HAHAHA! Nåja, det receptet kommer lite senare, nu blev det andra filosofiska tankar istället.

Igår trotsade jag vädret och hade på mig en vääääldigt tunn och somrig topp! Kände mig fin, somrig och lite extra glad ? Jag vill absolut inte erkänna att det börjar bli svalare ute…buuuäääääh! ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.