Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Bockar av; CHECK!

Dagens att-göra-lista:

  1. Tvätta
  2. Städa (om jag orkar, tveksamt just nu ?)
  3. Läsa (veganism/nutrition)
  4. Städa…OOOM jag orkar. Just nu känns det riktigt långt bort faktiskt ?
  5. Röra på mig
  6. Yoga
  7. Duscha och göra hårinpackning, ansiktsmask och ficka naglarna på händer och tår
  8. Fixa något smarrigt att äta tills ikväll
  9. Slappa

Just nu orkar jag inte röra en fena mer. Har tvättat sjukt mycket tvätt sedan 6.30 i morse. Astråkigt, asnödvändigt. Det är sista helgen nu på min semester sedan är det tillbaka till jobbet, vardagen och verkligheten igen på Måndag. Den här sista veckan jag har haft hemma har bara sprungit iväg och jag-precis som många andra önskade att jag kunde vara ledig meeeera. Men, men om några veckor åker jag ju faktiskt till magiska karibien med min älskande <3 Värt att vänta på skulle jag vilja påstå, och knega på som en jäkel fram tills dess.

Det är mycket som händer nu framöver så jag vet att tiden kommer att gå sjukt fort fram till vår resa! KUUUUL med en massa spännande projekt på gång! Tell ya´ll later about it…jag kan avslöja att jag ska bla. börja plugga kost…säger inte mer än så 😉 SKA BLI SÅÅÅÅ KUL!

Från det ena till det andra- se vilka superfina armband jag fått utav min talangfulle vän Minna? Favoriten är den med Buddhan på?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.