Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

A day with Grandma!

Mys med Mormor hela dagen- vi åkte en sväng till lilla Sala, en liten mysig stad ca 40 min från Västerås. Kikade runt i lite affärer, fikade och sen hem till Västerås igen. Väl hemma hade Mormor fixat vegansk mat- soppa med hembakad bröd?? My god säger jag bara!

Jag var redan mätt från fikat där jag fick improvisera fram en smörgås tillsammans med konditorn. Det fick bli en fralla gjord på bla. chiafrön, morot och linfrön. Som pålägg (då de såklart inte hade något veganvänligt) bad jag om olivolja istället för smör, sedan gurka, paprika, tomat, ruccola och picklad rödlök. Blev faktiskt helt ok! Mandelmjölk till kaffet hade jag med mig, räknade inte med att “lilla Sala” har något veganvänligt överhuvudtaget. Det kan en inte räkna med känner jag. Då är det bättre att ta med sig lite ??

Nu: Dags för träning! 

Mackan på bilden är från konditoriet:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.