Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

A day with Grandma!

Mys med Mormor hela dagen- vi åkte en sväng till lilla Sala, en liten mysig stad ca 40 min från Västerås. Kikade runt i lite affärer, fikade och sen hem till Västerås igen. Väl hemma hade Mormor fixat vegansk mat- soppa med hembakad bröd?? My god säger jag bara!

Jag var redan mätt från fikat där jag fick improvisera fram en smörgås tillsammans med konditorn. Det fick bli en fralla gjord på bla. chiafrön, morot och linfrön. Som pålägg (då de såklart inte hade något veganvänligt) bad jag om olivolja istället för smör, sedan gurka, paprika, tomat, ruccola och picklad rödlök. Blev faktiskt helt ok! Mandelmjölk till kaffet hade jag med mig, räknade inte med att “lilla Sala” har något veganvänligt överhuvudtaget. Det kan en inte räkna med känner jag. Då är det bättre att ta med sig lite ??

Nu: Dags för träning! 

Mackan på bilden är från konditoriet:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.