Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Karibien om 55 dagar…

Om 55 dagar åker jag och min fina man till magiska Karibien! Jag kan inte fatta att vi ska åka?! Det här blir vår första solsemester tillsammans!!!! Vi har tidigare varit i Paris och Berlin vilket också vart helt uuuunderbara resor men de har varit “weekend- resor” då jobb alltid har hållt oss tillbaka. Men men, till sist får en njuta utav allt hårt jobb- soooom han är värd det, min man❤️
Det är första gången på 4 år som vi kan åka på en längre resa och vi är båda så sjukt glada att få vara tillsammans på en underbar ö, i ett eget hus, egen strand och bara njuta i hela TVÅ veckor!!!

Soooom vi njuta utav varandra, stranden, havet, maten, naturen, djuren, människorna, ja allt! Gu vad jag längtarrrr!

2 kommentarer

    1. Åh,tack snälla det ska vi absolut göra! Räknar ner dagarna och hoppas att tiden kan gå liiiite fortare 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.