Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Karibien om 55 dagar…

Om 55 dagar åker jag och min fina man till magiska Karibien! Jag kan inte fatta att vi ska åka?! Det här blir vår första solsemester tillsammans!!!! Vi har tidigare varit i Paris och Berlin vilket också vart helt uuuunderbara resor men de har varit “weekend- resor” då jobb alltid har hållt oss tillbaka. Men men, till sist får en njuta utav allt hårt jobb- soooom han är värd det, min man❤️
Det är första gången på 4 år som vi kan åka på en längre resa och vi är båda så sjukt glada att få vara tillsammans på en underbar ö, i ett eget hus, egen strand och bara njuta i hela TVÅ veckor!!!

Soooom vi njuta utav varandra, stranden, havet, maten, naturen, djuren, människorna, ja allt! Gu vad jag längtarrrr!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

    1. Åh,tack snälla det ska vi absolut göra! Räknar ner dagarna och hoppas att tiden kan gå liiiite fortare 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.