Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Tränat, fixat å donat!

Guuuu va jag har fixat med en massa saker under dagen– så skönt att få de undanstökat, pjuh!
Kvar att göra är en ordentlig storstädning, städa ur/rensa garderoben och tvätta AS-mycket tvätt. Men sen är jag nöjd ?
Idag körde jag första träningspasset på Factor sen jag kommit hem från Kroatien. Gick riktigt bra kände jag och superkul som alltid ? Yogade ca 30 min efter passet, välbehövligt!
Lagat mat har jag ju gjort såklart, ätit såklart, slappar just nu såklart, ska duscha snart…såklart!
Maten blev:

  • Quinoa kokt i grönsaksbuljong
  • Stekt paprika (den enda färska grönsak vi hade hemma).
  • Torrostade kikärtor kryddat med Cajun och vitlökskrydda. När de började bli klara så hade jag ner solrosfrön som också fick torrostas i stekpannan tillsammans med kikärtorna och kryddorna.
  • Riv över lite morot (åt resten av moroten på sidan av)

Smakade kanon! Mättande och gott! Hade önskat att jag haft mer grönsaker att steka och lite champinjoner, då hade det blivit helt perfekt. Men men, man tager vad man haver och det gick ju finemang!

Imorrn har jag franskunder och efter det tänkte jag röra på mig lite- vad det blir för typ utav “rörelse” vet jag inte än. Är sugen på att lyssna på podcast och gå en skön promenad och sedan yoga.

De smarriga, torrostade kikärtorna och solrosfröna? De fungerar även suveränt som snack! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.