Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Första yogan…

Andra dagen här i Kroatien tog Fatima med oss ut på en ö “Stupe” för sol, bad och mat. Det är en fantastisk liten ö med grym mat! Förra gången jag var här åt jag färsk fisk- nu åt jag färska, grillade grönsaker med stampas potatis med mangold i. Hur gott?!!! GODAST! damn va god mat jag äter här hela tiden! 

Dock är det enbart för att Fatima kan språket och hon liksom komponerar mina maträtter för serveringspersonalen så jag får alltid fin och god mat. Kan tänka mig att det är mycket svårare när en inte kan språket och inte har någon med sig som kan hjälpa. Jag är så tacksam!

På den här underbara ön satte jag mig och mediterade…mmmm så härligt!!! Svårt att fokusera och meditera med den teknik jag vanligtvis gör- Vipassana MEN jag skalade av, gjorde en basicvarianr och försökte att bara fokusera på min andning. Det var svårt då det är så mycket intryck utav vågornas ljud, vinden, solen ja allt. Men vad gör det?! Det var ändå maaaagiskt ?

Avslutade med lite yoga ❤️


Maten- slurp!!! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.