Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningVideoklipp

Dagens svettiga morgonträning

Jag har svårt att hinna med att blogga som ni kanske förstår men jag uppdaterar instagram ofta iaf så häng på där 😉

Jag har haft kanondagar här men underbar mat, sol och bad!!! Det kommer att komma upp massor med bilder och sådant senare, saker som jag inte lagt upp på Instagram…så håll utkik, jag ha massor med fina bilder på maten jag äter här (vegansk givetvis), lite yoga, middag och sådant trevligt en gör när en är på semester;)

Inatt har jag sovit så sjukt dåligt…vaknat varje timme fram till 3.00 utav hemska, hemska mardrömmar. Jag har vaknat utav att jag själv skrikit och gnytt i sömnen, buuuhu så drygt. Jag har också “on top of that” mått illa hela natten. Fattar noll? Har inte ätit eller druckit något konstigt alls? Fatima sa att det kanske är stressen som lägger sig nu.

Stressen? Va, jag är väl inte stressad?

Fast jo, kanske ändå. Jag har aldrig jobbat så “mycket” som jag gör nu. Heltid på kontor + minst, miiiinst 6 -8 timmar extra med franskunder. Ja, så det är ju lite ovant att jobba mer än heltid. Hmmm, nåja, skit i det!

Eftersom jag inte kunde sova inatt så läste jag en timme ungefär sedan slocknade jag och vaknade igen runt 6.30. Då pallade jag inte ligga och vrida mig mer och gick upp, klädde på mig och sen ner till vattnet för att träna. Jag hade ställt klockan på 8.00 för att träna men ju tidigare desto skönare, svalare då. Fast svalt var det verkligen inte, haha! Svinvarmt redan kl. 7.00.

Här ser ni ett klipp på de övningar jag körde. 6 varv totalt, dvs 3 på varje “sida”, bytte ju ben efter varje varv. Sedan la jag även till “step ups” på en bänk som jag inte fick med på film. Jag kände mig väldigt seg och allt gick supersakta men det gör mig ingenting. Trött är jag ju, sovit dåligt och mått illa hela natten så vad kan man förvänta sig. Jag tänkte att antingen mår jag säme efter träningen men förhoppningsvis skiten kanske försvinner då om jag pressar mig lite, eeeeller så blir det ingen skillnad alls. Hade inget att förlora kände jag. Mår helt ok nu men inte hundra, nåja, lite mer vatten, mat, frukt och salt så kommer jag må finfint ska ni se 😉

 

 

Lämna en kommentar

Bara jagTräningVideoklipp

Dagens svettiga morgonträning

Jag har svårt att hinna med att blogga som ni kanske förstår men jag uppdaterar instagram ofta iaf så häng på där 😉

Jag har haft kanondagar här men underbar mat, sol och bad!!! Det kommer att komma upp massor med bilder och sådant senare, saker som jag inte lagt upp på Instagram…så håll utkik, jag ha massor med fina bilder på maten jag äter här (vegansk givetvis), lite yoga, middag och sådant trevligt en gör när en är på semester;)

Inatt har jag sovit så sjukt dåligt…vaknat varje timme fram till 3.00 utav hemska, hemska mardrömmar. Jag har vaknat utav att jag själv skrikit och gnytt i sömnen, buuuhu så drygt. Jag har också “on top of that” mått illa hela natten. Fattar noll? Har inte ätit eller druckit något konstigt alls? Fatima sa att det kanske är stressen som lägger sig nu.

Stressen? Va, jag är väl inte stressad?

Fast jo, kanske ändå. Jag har aldrig jobbat så “mycket” som jag gör nu. Heltid på kontor + minst, miiiinst 6 -8 timmar extra med franskunder. Ja, så det är ju lite ovant att jobba mer än heltid. Hmmm, nåja, skit i det!

Eftersom jag inte kunde sova inatt så läste jag en timme ungefär sedan slocknade jag och vaknade igen runt 6.30. Då pallade jag inte ligga och vrida mig mer och gick upp, klädde på mig och sen ner till vattnet för att träna. Jag hade ställt klockan på 8.00 för att träna men ju tidigare desto skönare, svalare då. Fast svalt var det verkligen inte, haha! Svinvarmt redan kl. 7.00.

Här ser ni ett klipp på de övningar jag körde. 6 varv totalt, dvs 3 på varje “sida”, bytte ju ben efter varje varv. Sedan la jag även till “step ups” på en bänk som jag inte fick med på film. Jag kände mig väldigt seg och allt gick supersakta men det gör mig ingenting. Trött är jag ju, sovit dåligt och mått illa hela natten så vad kan man förvänta sig. Jag tänkte att antingen mår jag säme efter träningen men förhoppningsvis skiten kanske försvinner då om jag pressar mig lite, eeeeller så blir det ingen skillnad alls. Hade inget att förlora kände jag. Mår helt ok nu men inte hundra, nåja, lite mer vatten, mat, frukt och salt så kommer jag må finfint ska ni se 😉

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.