Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

För Lata dagar, semester nalkas…

Att köpa sallad från affären har jag haft svårt för förr och framförallt nu när jag enbart äter veganskt. Men nu (det har jag skrivit om förr) finns det så himla smarriga saker att välja emellan? Givetvis är inte utbudet lika på alla affärer men än så länge har jag ätit goda sallader från Hemköp och Coop Extra. I tisdags efter träningen blev det här smarriga tallriken med sallad. 
Apropå träning- hur går det? Det går braaaa!!! Körde som sagt i Tisdags i sedvanlig ordning och idag blir det också ett pass direkt efter jobbet ?. Känner mig dock aaaaanngens stressad inför Lördagen då jag åker till Kroatien. Har inte ens hunnit med hälften av alla ärenden jag behöver göra innan avresa- GAAAAH haha! Nåja, det löser sig!

Jag ser sjukt mycket fram emot att äntligen få träffa min darling Fatima ❤️ Längtar så mycket efter henne! Så mysigt vi kommer ha det…mys,sol,bad, en massa prat och skratt, god mat, och vet ni, VET NI!!? JAG KOMMER FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV ATT YOGA VID HAVET ?❤️? My god vilken upplevelse det kommer att bli.

Förra gången jag var i Kroatien med Fatima så hade jag ju inte börjat yoga än. Det var den hösten/vintern som jag sedan satte igång med yoga. Jag har en rese-yogamatta med mig som väger betydligt mycket mindre än min hemmamatta, plus att det går att vika ihop resemattan i väskan. Ser galet mycket fram emot att få använda den första gången…mmmm…magiiiiiii! Fy farao så glad jag är!

Träna på resan? Jodå, det kommer jag att göra. Jag kommer att starta dagen med ett träningspass följt utav ett yogapass vid havet. Jag tar med mig min resematta+ ett gummiband för träning, det kommer jag långt med! Mycket övningar med egen kroppsvikt blir det. Kommer inte att träna varje dag, jag känner av vad kropp och sinne vill ha helt enkelt. ?

Jag kommer att blogga så gott det går därifrån så jag hoppas ni kan få njuta utav lite härliga bilder jag lägger upp därifrån ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.