Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Träning och “graffa”!

Tabata på Factor efter jobbet igår- så KUUUL!!!

Jag har unnat mig ett par nya träningsskor inför min lilla “come back” på Factor. Det blev ett par Nike metcon 2 . Älskar dem! De känns så lätta på fötterna samtidigt som de är stadiga men ger ändå frihet åt foten inne i skon. Haha, skulle kjunna tro att jag är försäljare kände jag nu! Men allvarligt, de här är de bästa träningsskor jag köpt faktiskt. Har inte haft dåliga skor innan men de här kändes så jäkla nice redan från första passet. Kan varmt rekommendera dem!

Säga vad man vill men det är fanimej lite extra kul att träna när en köpt nya, snabba skor ?


Efter träningen köpte jag en smarrig, matig sallad och hälsade på ena syrran som var i stan med barnen- som jag saknat dem! Nelly och Ronja, gullungar!

Trots att jag inte träffat dem på väldigt länge så sprang de fram till mig när jag kom och gav mig världens godaste pussar och kramar ❤️ Jag trodde faktiskt att Ronja skulle vara blyg för mig. Hon är bara 1 år och jag har tyvärr inte träffat henne så mycket som jag önskat. Meeeen icke då, hon kutade fram och jag fick pussar å kramar så det stod härliga till ?Mys!

Barnen hade kritor med sig (givetvis är det kritor en får kladda med ute, det försvinner bort) så vi kirrade lite skön “grafitti” på gatan. Att föreviga bilden på dessa två små huliganer är ju ett måste! Underbara kids, underbart budskap!

Ps. can you see the unicorn!? Ds.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

    1. Men va glad jag blir! Tack, så härligt att jag kan inspirera dig 🙂

      Oooh, nice shoes there! Kommer gå svinbra på ditt nästa träningspass nu 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.