Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Kroppskärlek <3

Igår var en sån lyxig dag och jag ska spalta upp här nedan varför:

  • Morgonyoga
  • Lunchyoga
  • Massage på jobbet
  • Träning
  • Hem med Mr, god mat, film och en massa kääääärlek!

Idag vaknar jag lite stel utav lättare träningsvärk från gårdagens pass. Känns skönt, inte som den “vanliga” träningsvärken, den här träningsvärken går liksom rakt igenom hela muskeln! Känner varenda liten muskelfiber (inbillar jag mig)!

Midsommar- det blir inget avancerat härhemma men än god mat, mys och mera mys!

Glad midsommar på er!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.