Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jobb, jobb jobb!

Det är mycket på jobbet och även mycket franskunder, vilket är superskoj!

När jag har franskunder så åker jag direkt från jobbet till salongen och börjar jobba på studs. Jag är oftast inte hemma förrän runt åtta, halv nio på kvällen de dagarna. Att då inte hunnit röra på sig under hela dagen gör att jag får lite panik! Inte panik över att jag “måste träna” för att bränna kalorier, bygga muskler osv- nej nej jag blir liksom otålig och jag bara känner att kroppen vill röra på sig, sträcka på sig- göra något helt enkelt sen är det nästan skitsamma vad det är bara jag får röra på mig.

Vad blev det idag då? Jo, en skön kvällspromenad lyssnandes på podcast. Sjukt skönt! Såååå skönt!

Nu har jag ätit lite kvällsmat, ska strax plocka undan för att ta en tidig kväll. Imorrn kliver jag upp i ottan för att gå på ett morgonpass på Factor. Jag har nämligen kunder imorgon med som gör att jag inte hinner med det sista passet, så tjaaaa….what to do? Träna på morgonen!

Jag är verkligen ingen morgon-tränings-människa kan jag lova men ibland när jag inte kan få till det på annat sätt så kan jag övertala mig själv att släpa mig upp, hehe!

Bilden är från i Torsdags:

Och den här bilden är från min promenad ikväll- tycker så himla mycket om att läsa/se vad folk skrivit, klistrat upp, ritat, sprayat, målat osv. Älskar dessa små “meddelanden” som jag ser dem som- från en själ till andra själar här i världen. De gör mig så glad ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Vad lyssnar du på för podcasts? Själv gillar jag bland andra “Wahlgren och Wistam”, “sa du vegan”, “veganprat”, “vegan för fan”, “sanningspodden”, “dödsskönt i kistan”, “en yogapod”, “hälsosant”, “tyngre radio”, “bubbel och mjölksyra” och “body radio”. Varierar mycket beroende på vad för humör jag har 🙂 men tycker det är en bonus när man lär sig saker samtidigt.

  1. Jag har inte riktigt blivit en inbiten “podlyssnare” än men de jag alltid lyssnat på är “The Filip & Fredrik show”. Jag har även lyssnat något avsnitt på någon veganpodd men den gillade jag inte så mycket så jag letar efter nya!

   “Vegan för fan” är bla på min lista och “veganprat” men har inte hunnit lyssna än så de tär ju verkligen awesome att du tipsar om just dem nu! Tack, då är de alltså värda att börja lyssna på, så kul 🙂 Kul med de andra tipsen också, ska absolut kolla upp dem med.

   Jag älskar att lyssna på poddar (när jag väl gör det) just för att man som du säger” lär sig saker samtidigt”- love it!

 2. Vad lyssnar du på för podcasts? Själv gillar jag bland andra “Wahlgren och Wistam”, “sa du vegan”, “veganprat”, “vegan för fan”, “sanningspodden”, “dödsskönt i kistan”, “en yogapod”, “hälsosant”, “tyngre radio”, “bubbel och mjölksyra” och “body radio”. Varierar mycket beroende på vad för humör jag har 🙂 men tycker det är en bonus när man lär sig saker samtidigt.

  1. Jag har inte riktigt blivit en inbiten “podlyssnare” än men de jag alltid lyssnat på är “The Filip & Fredrik show”. Jag har även lyssnat något avsnitt på någon veganpodd men den gillade jag inte så mycket så jag letar efter nya!

   “Vegan för fan” är bla på min lista och “veganprat” men har inte hunnit lyssna än så de tär ju verkligen awesome att du tipsar om just dem nu! Tack, då är de alltså värda att börja lyssna på, så kul 🙂 Kul med de andra tipsen också, ska absolut kolla upp dem med.

   Jag älskar att lyssna på poddar (när jag väl gör det) just för att man som du säger” lär sig saker samtidigt”- love it!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.