Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Älskade kokosvatten!

Vita Coco har verkligen lyckats! JAG ÄLSKAR KOKOSVATTEN!!!

Jag dricker det;

  • På morgonen
  • Före/efter träning
  • Till mellis
  • Närsomhelst!

Kokosvatten är riktigt bra grejjer! Jag gillar inte överkonsumtion utav något livsmedel, så samma här (jag anser att inget är bra att överkonsumera) dricker med måtta givetvis. Men vanligt vatten och kokosvatten är den perfekta dryckern, fanimej! Slurp!

Vet ni en helt annan sak- idag ska jag ut i skogen och spriiiiinga efter jobbet! Herreguuuu så länge sedan det var jag sprang?! Jag kommer dö, men jag kommer att vara så glad över att jag vart i skogen, fått frisk luft, bara insupit all härlig energi som skogen ger mig <3 Sen är det skitsamma hur bra/mindre bra jag springer, det viktiga är att jag är ute och rör på mig, eller hur 😉

Kärlek!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.