Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Tvätta,träna, yoga!

Mellan tvätten (vi har tvättstuga) har jag kört ett tabatapass och yoga. Så skönt!!! Tabatan gick bättre än väntan, yogan däremot är tuff för mig just nu. Jag känner mig otålig och emellanåt ofokuserad. Gah! Men så är det, inget konstigt alls, det är bara att ta sig förbi den perioden också, precis som med allt annat ?

Skönt är det! Även om min kropp just nu är stelare än vanligt, tänk såååå mycket mer kroppen behöver det nu!

Tabatapasset blev lite tuffare än vanligt konditionsmässigt då jag hade burpees med i alla övningar. I vanliga fall kör jag tex KB swing i 20 sek, vilar 10, KB swing 20 sek, vila 10 osv. Nu ville jag mosa på med burpees under hela passet så jag körde varannan burpees under hela passet.

Ex. KB swing 20 sek, vila 10, burpees 20 sek, vila 10, KB swing 20 sek vila 10, Burpees 20 sek, vila 10 osv. Jag petar alltså in burpees varannan gång.

Såhär blev passet idag:Tabata jobba 20 sek, vila 10. 8 varv, 8 stationer.

  1. KB swing/Burpees
  2. Split jump/Burpees
  3. Enarmsrodd/Burpees
  4. Sidoutfall m. gummiband runt knäna+KB i famnen som extra vikt/ Burpees
  5. Mage: Toe tuch/Burpees/Russian twist/ Toe tuch/Burpees/Russian twist osv
  6. Raka marklyft med KB/Burpees
  7. Armhävningar/Burpees
  8. “Kissande hunden” + fotsula mot taket, pressa upp (känns i rumpan)/Burpees

Sååå skönt att kunna bränna av ett pass hemma! Känns riktigt, riktigt bra och jag rekommendera det varmt.

Å nu dags att vika tvätten, äta, duscha och sedna vänta på min man som kommer hem snart, då blir det mys <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.