Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/OutfitsTräningYoga/Meditation

“Omslagsflicka/kvinna/människa”

Jag har fått den stora äran att vara på omslaget av det nya numret utav Hälsa & Fitness #gladast!!! Det är även en intervju med mig i tidningen där jag delar med mig av rätt känsliga saker jag aldrig berättat förr…jag delar ju gärna av mig utav mitt liv till er men som ni säkert förstår behöver vi alla ha sitt eget privatliv men i intervjun här så ruckar jag lite på det för första gången i mitt liv. Jag hoppas ni uppskattar det och att ni får en intressant och trevlig  läsning go vänner! Vill ni sedan kika på yyyybersnygga träningskläder i tidningen så är jag även med där och trollar 😉 Så kul!

Jag är så glad, ärad och väldigt väldigt stolt över att ha fått det här förtroendet. Jag liksom?! Vem vill läsa om mig?!  Äh, bort med de låga tankarna om mig själv, BOOOORT!!! För jag hoppas ju att bla. ni mina fina läsare vill läsa ☺️

 

besos


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.