Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/OutfitsTräningYoga/Meditation

“Omslagsflicka/kvinna/människa”

Jag har fått den stora äran att vara på omslaget av det nya numret utav Hälsa & Fitness #gladast!!! Det är även en intervju med mig i tidningen där jag delar med mig av rätt känsliga saker jag aldrig berättat förr…jag delar ju gärna av mig utav mitt liv till er men som ni säkert förstår behöver vi alla ha sitt eget privatliv men i intervjun här så ruckar jag lite på det för första gången i mitt liv. Jag hoppas ni uppskattar det och att ni får en intressant och trevlig  läsning go vänner! Vill ni sedan kika på yyyybersnygga träningskläder i tidningen så är jag även med där och trollar 😉 Så kul!

Jag är så glad, ärad och väldigt väldigt stolt över att ha fått det här förtroendet. Jag liksom?! Vem vill läsa om mig?!  Äh, bort med de låga tankarna om mig själv, BOOOORT!!! För jag hoppas ju att bla. ni mina fina läsare vill läsa ☺️

 

besos


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.