Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Blogg-AW med Malin Nylén<3

Härom veckan fick jag en inbjudan utav den härliga kvinnan, inspiratören, krönikören och ja allt det där underbara- Malin Nylén till hennes blogg-aw. På aw´n kommer Malin och en annan minst kreativ och faboulus kvinna –Therese Alvén att berätta för oss hur de gick till väga med sin bokidé, från just idé till verklighet. Ska bli superspännande att gå på!

Är du intresserad så är det bara att följa länken HÄÄÄR för att läsa vidare om eventet och anmäla sig! Jag ska dit och mingla runt, insupa inspiration utav alla som kommer, lyssna, lära och ställa frågor. Även om man inte vill skriva en bok så är det alltid så sjukt inspirerande att lyssna på entreprenörer, höra hur de gått till väga för att nå målet med sina projekt, vägen dit osv. Jag ser otroligt mycket fram emot morgondagen och all  ny lärdom jag ska samla i min “kunskapsryggsäck”!

Här nedanför är Malins bok:

Flodis

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.