Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Blogg-AW med Malin Nylén<3

Härom veckan fick jag en inbjudan utav den härliga kvinnan, inspiratören, krönikören och ja allt det där underbara- Malin Nylén till hennes blogg-aw. På aw´n kommer Malin och en annan minst kreativ och faboulus kvinna –Therese Alvén att berätta för oss hur de gick till väga med sin bokidé, från just idé till verklighet. Ska bli superspännande att gå på!

Är du intresserad så är det bara att följa länken HÄÄÄR för att läsa vidare om eventet och anmäla sig! Jag ska dit och mingla runt, insupa inspiration utav alla som kommer, lyssna, lära och ställa frågor. Även om man inte vill skriva en bok så är det alltid så sjukt inspirerande att lyssna på entreprenörer, höra hur de gått till väga för att nå målet med sina projekt, vägen dit osv. Jag ser otroligt mycket fram emot morgondagen och all  ny lärdom jag ska samla i min “kunskapsryggsäck”!

Här nedanför är Malins bok:

Flodis

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.