Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

En “ätarhelg”!!

Ja, ätit har man ju gjort…för säkert en hel bataljon! Guuu vad mätt jag varit! Wraps, nachos och äppelpaj har jag moffat i helgen- och alldeles för mycket utav den varan kan jag lova! 

Nåja, gott var det i alla fall ?Ska jag äta ser jag till att verkligen njuta utav det också! 

Måndag idag, dagen som alltid flyger iväg. Hela Maj kommer att flyga iväg för den delen! Jag mycket att stå i både på jobbet och privat. På jobbet…mjeee inte så roliga grejjer direkt men privat;  en hel del roliga event/happenings den här Månaden! Har till och med vart tvungen att tacka nej till 3 utav grejjerna tyvärr, men men, man får ju inte ha FÖR roligt vettni ?

De “happenings” jag ska gå på är superkul och intressant  och det delar jag med mig lite senare! 
Ikväll/eftermiddag blir det promenad och yoga! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.