Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganisera fredagsmackan på jobbet!

Varje fredag på jobbet har vi en sk. “Fredagsmacka” som vi beställer utav en leverantör. Den har jag ju vanligtvis kunnat äta men efter att ha gått över till vegansk kost så har jag inte kunnat äta den, såklart. Vad göra?

Jo! Jag köper ett eget färskt bröd, oftast samma bröd varje gång för det finns inte så mycket att välja på i matvarubutikerna- trehörning tror jag den heter? God är den i alla fall! Köper eget bröd och fixar med eget pålägg. Inte så mycket att gnälla över förutom att jag själv behöver fixa mackan istället för leverantören som gör de andra mackorna åt oss. Men deeee är ju nemas problemas.

Funkar ju finfint! Det roliga är också att de allra flesta utav mina kollegor alltiiiiiid vill ha min macka istället för den som är beställd, haha! Det förstår jag för enligt mig är min smörgås sjukt mkt godare OCH mer hälsosam än deras ?? It’s a win win for me!

Så, igen vänner: TRY VEGAN FOLKS!

Idag blev det mosad avocado med plommontomat och örtsalt på- himmel så gott!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.