Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganisera fredagsmackan på jobbet!

Varje fredag på jobbet har vi en sk. “Fredagsmacka” som vi beställer utav en leverantör. Den har jag ju vanligtvis kunnat äta men efter att ha gått över till vegansk kost så har jag inte kunnat äta den, såklart. Vad göra?

Jo! Jag köper ett eget färskt bröd, oftast samma bröd varje gång för det finns inte så mycket att välja på i matvarubutikerna- trehörning tror jag den heter? God är den i alla fall! Köper eget bröd och fixar med eget pålägg. Inte så mycket att gnälla över förutom att jag själv behöver fixa mackan istället för leverantören som gör de andra mackorna åt oss. Men deeee är ju nemas problemas.

Funkar ju finfint! Det roliga är också att de allra flesta utav mina kollegor alltiiiiiid vill ha min macka istället för den som är beställd, haha! Det förstår jag för enligt mig är min smörgås sjukt mkt godare OCH mer hälsosam än deras ?? It’s a win win for me!

Så, igen vänner: TRY VEGAN FOLKS!

Idag blev det mosad avocado med plommontomat och örtsalt på- himmel så gott!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.