Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Lunchyoga- sooom jag behövde det!

Aaaaah, ljuvliga liv,ljuvliga yoga- allt du ger mig är ju magiskt!!! 

Har mycket på jobbet just nu, väldigt mycket. Allt klaffar inte och ibland blir man “offer” för andras misstag. Det är ju inget konstigt eller ovanligt med det- nej nej men irritationen som byggdes upp inom mig under förmiddagen var störande. Jag tittade hela tiden på klockan och kunde lugna ner mig lite när jag såg att det började närma sig 12.00 = dags för yin yoga <3 

Så fort jag kom in i salen kände jag mig sååååå mycket skönare…yoga…i love you so so much!!! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.