Denice Lundevall
Yoga World
Kost & Recept

Den godare wrapen!

Som ni kanske minns var vi ju iväg på Västerås streetfood i helgen- där åt jag en falafelwrap som jag ju inte var så imponerad utav. När vi skulle åka hemåt så svischade vi förbi mataffären och köpte på oss goa grejjer för att göra egna wraps när vi kommit hem. DET BLEV SÅ SJUUUUKT SMARRIGT!!!

Om ni inte har testat Oumph förr, gört!!! Vi köpte Pulled Oumph och Kebab Oumph båda var väldigt goda men min absoluta favvo blev Pulled Oumph! Herre vilken god smak! Vi hade även lite Hamburge -“kött” (vegansk burgare)  kvar sedan dagen innan så det strimlade vi ner och hade även de i wrapen, jättegott ju! Ett hamburgekött behöver inte bara vara ett hamburgekött! Dagen efter kan ju köttet vara lite tradigt att äta när man ska värma upp det i micron, då är det ju perfekt att hacka ner och ha i en wrap, gryta, wok eller varför inte göra en pyttipanna utav det! Det finns liksom inga begränsningar, våga bara testa.

I min wrap hade jag Oumph, guacamole, hackad tomat/gurka/rödlök, majs, rostad lök, sallad, stekta kastanjechampinjoner och vitlöksmajonäs. Alltså!!! För gott helt enkelt! Känns som att det kommer att bli helgens mums-mat igen, haha! I can’t help myself, I LOVE FOOOOD!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.