Denice Lundevall
Yoga World
Kost & Recept

Den godare wrapen!

Som ni kanske minns var vi ju iväg på Västerås streetfood i helgen- där åt jag en falafelwrap som jag ju inte var så imponerad utav. När vi skulle åka hemåt så svischade vi förbi mataffären och köpte på oss goa grejjer för att göra egna wraps när vi kommit hem. DET BLEV SÅ SJUUUUKT SMARRIGT!!!

Om ni inte har testat Oumph förr, gört!!! Vi köpte Pulled Oumph och Kebab Oumph båda var väldigt goda men min absoluta favvo blev Pulled Oumph! Herre vilken god smak! Vi hade även lite Hamburge -“kött” (vegansk burgare)  kvar sedan dagen innan så det strimlade vi ner och hade även de i wrapen, jättegott ju! Ett hamburgekött behöver inte bara vara ett hamburgekött! Dagen efter kan ju köttet vara lite tradigt att äta när man ska värma upp det i micron, då är det ju perfekt att hacka ner och ha i en wrap, gryta, wok eller varför inte göra en pyttipanna utav det! Det finns liksom inga begränsningar, våga bara testa.

I min wrap hade jag Oumph, guacamole, hackad tomat/gurka/rödlök, majs, rostad lök, sallad, stekta kastanjechampinjoner och vitlöksmajonäs. Alltså!!! För gott helt enkelt! Känns som att det kommer att bli helgens mums-mat igen, haha! I can’t help myself, I LOVE FOOOOD!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.