Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Street food Västerås” 

Idag åkte vi för att kika lite på en matmarknad som är i stan, de skulle ha en helt vegansk food truck  Vegan Schmegan som jag var nyfiken på! Så kul att de finns alternativ juh! 

Jag var inte superimponerad tyvärr. Det är en trevlig tillställning men maten smakade: mjeee! Jag tog en falafel wrap, helt ok men inte mer än så. Rikard och hans mamma var inte heller så imponerade av den mat de åt. Men men, mysigt att åka åka dit och kika i alla fall ? sen är jag som såååå glad när det finns veganskt alternativ, sjukt glad! Så även om smaken var sådär är jag glad för det var inte äckligt, mer smaklöst liksom. Ja, ni hajjar. 

Nu är vi hemma igen och har lagat smarrig mat som verkligen kommer smaka så mycket mer än det någon utav oss åt på matmarknaden! Trots att den maten vi lagat (visar sen vad det är vi ska äta) också är snabbmat så kommer den vara sjukt mkt godare och med massor utav smak ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.