Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

“Street food Västerås” 

Idag åkte vi för att kika lite på en matmarknad som är i stan, de skulle ha en helt vegansk food truck  Vegan Schmegan som jag var nyfiken på! Så kul att de finns alternativ juh! 

Jag var inte superimponerad tyvärr. Det är en trevlig tillställning men maten smakade: mjeee! Jag tog en falafel wrap, helt ok men inte mer än så. Rikard och hans mamma var inte heller så imponerade av den mat de åt. Men men, mysigt att åka åka dit och kika i alla fall ? sen är jag som såååå glad när det finns veganskt alternativ, sjukt glad! Så även om smaken var sådär är jag glad för det var inte äckligt, mer smaklöst liksom. Ja, ni hajjar. 

Nu är vi hemma igen och har lagat smarrig mat som verkligen kommer smaka så mycket mer än det någon utav oss åt på matmarknaden! Trots att den maten vi lagat (visar sen vad det är vi ska äta) också är snabbmat så kommer den vara sjukt mkt godare och med massor utav smak ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.