Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Premiär- utomhusyoga!

Men mums vilken dag!!! Startade dagen med en sovmorgon till runt 8.30, tog mig sedan ut på en underbar promenad, stannade i vår vackra Vasapark och yogade en stund ❤️ Fy farao så härligt!! Jag äääälskar ju utomhusyoga!!! Känner mig så “connected” men Moder Jord och allt vackert runtomkring oss, naturen, djuren även människorna som spatserar förbi. Härligt att lyssna, känna och vara här i nuet.

Det här var en perfekt start för mig, jag som varken yogat eller tränat på över en månad nu pga den envisa sjukan/förkylningen som krampaktigt höll sig kvar i min kropp. Men nu mår jag och känner mig som en persika igen ?

Nu blir det lite shopping med svärmor och mormor ❤️

Puss på er, hoppas ni kan njuta och ta till vara på dagen go vänner!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.