Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Premiär- utomhusyoga!

Men mums vilken dag!!! Startade dagen med en sovmorgon till runt 8.30, tog mig sedan ut på en underbar promenad, stannade i vår vackra Vasapark och yogade en stund ❤️ Fy farao så härligt!! Jag äääälskar ju utomhusyoga!!! Känner mig så “connected” men Moder Jord och allt vackert runtomkring oss, naturen, djuren även människorna som spatserar förbi. Härligt att lyssna, känna och vara här i nuet.

Det här var en perfekt start för mig, jag som varken yogat eller tränat på över en månad nu pga den envisa sjukan/förkylningen som krampaktigt höll sig kvar i min kropp. Men nu mår jag och känner mig som en persika igen ?

Nu blir det lite shopping med svärmor och mormor ❤️

Puss på er, hoppas ni kan njuta och ta till vara på dagen go vänner!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.